Начало Бокс Хабиб и Макгрегър определиха Тайсън Фюри за най-добър в тежка категория

Хабиб и Макгрегър определиха Тайсън Фюри за най-добър в тежка категория

Хабиб и Макгрегър определиха Тайсън Фюри за най-добър в тежка категория
0

Звездите на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър определиха Тайсън Фюри за най-добрия боксьор в тежка категория в професионалния бокс. Тази неделя сутрин (българско време) Фюри ще се изправи срещу непобедения германец Том Шварц в Лас Вгеас в зала „MGM Grand“.

„В момента Тайсън Фюри е най-добрият в тежка категория. Вижте например битката срещу Уайлдър. Ако не бяха нокдауните, то Фюри взимаше срещата. Точно сега е добре в тежка категория, защото има състезатели като Анди Руис, Антъни Джошуа, Деонте Уайлдър и ще бъде много добре, ако Владимир Кличко се завърне. Уважавам всички тях и може да греша, но за мен най-добрият в момента е Фюри“ , заяви шампионът в лека категория на UFC пред „ESPN MMA“.

„Тайсън Фюри е невероятен. Води играта навсякъде. Той е най-добрият боксьор в тежка категория в момента“ , обяви категорично Макгрегър.

Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър рядко може да са на едно мнение. Двамата се мразят сериозно и имат една от най-големите вражди в ММА. „Орелът“ успя да победи „The Notorious“ миналата година, но и двамата твърдят, че нищо не е приключило.