Начало Бокс Нгану за Дилиън Уайт: Чувал съм за Джошуа, този не го знам
0

Нгану за Дилиън Уайт: Чувал съм за Джошуа, този не го знам

Нгану за Дилиън Уайт: Чувал съм за Джошуа, този не го знам
0

Страшилището в тежка категория на UFC Франсис Нгану отговори по оригинален начин на британския боксьор Дилиън Уайт, който нееднократно изяви желание да се бие с него.

„Хищника“ призна, че с удоволствие би се пробвал в боксов двубой, но само срещу някой от най-добрите в света. Световният шампион във версия WBC Тайсън Фюри дори предизвика камерунеца, а той отговори със среща с иконата Майк Тайсън и обяви, че би искал „Динозавъра“ да го подготви за този мач. За сблъсък с Дилиън Уайт обаче Нгану не е и помислял, тъй като никога не е чувал за британеца.

Снимка: БТА

„Знам кой е Антъни Джошуа, но Дилиън Уайт? Чух за него когато хората започнаха да ми изпращат разни статии. Не съм го чувал преди. Всеки може да говори каквото си иска. Не мисля за това. Ако иска да се бием по правилата на ММА – ще разберем дали съм страхливец. Бих направил боксов двубой. Срещу когото може, където и да е. Някой от топ-боксьорите в тежка категория. Винаги съм уверен в силата си, никога не се съмнявам в нея“, каза Нгану пред „Скай Спортс“.