Начало Бокс Кубрат Пулев изригна срещу „големите усти“ Уайт и Фюри

Кубрат Пулев изригна срещу „големите усти“ Уайт и Фюри

Кубрат Пулев изригна срещу „големите усти“ Уайт и Фюри
1

„Дилиън Уайт е най-големият страхливец в тежка категория!“, заяви Кубрат Пулев на официалния си сайт.

Българинът беше сериозно обиден от британците Уайт и Тайсън Фюри, които сякаш се наговориха да атакуват вербално нашенеца и Антъни Джошуа в един и същи ден. „Крадеца на трупове“ стигна много далеч в коментарите си, наричайки Пулев „получовек – полузеленчук“.

„Уайт е срам за бокса. Имаше 3 шанса да се бие за световните титли и ги отказа всички. Единият беше срещу мен за правото на претендент №1 във версия IBF. Тогава вместо него излезе Хюи Фюри“, продължи отговора на нападките Кубрат.

Дилиън Уайт за Пулев: Той е получовек

„И защо сега иска мач с Антъни Джошуа? Имаше „златен“ шанс миналия май месец, когато Джошуа трябваше да проведе задължителна защита. Защото тогава отказа?“, попита Пулев и допълни, че двамата имат един и същи промоутър.

Кобрата не обижда британците директно, а изтъква че говорят твърде много.

„Уайт и Фюри имат най-големите усти в бокса, но поне Фюри притежава топки. И нека не забравяме, че и двамата отхвърлиха предложения за битка с мен в миналото. Когато смачкам Джошуа, ще се бия и с двамата, по всяко време и на всяко място“, завърши коментара Пулев.

Публикацията е на английски език и е директно насочена към двамата британци, които го обидиха през страстната седмица. Първите коментари на феновете в социалната мрежа Twitter отбелязват, че Кобрата има право.

Снимка: БГНЕС
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(1)

  1. Пулев – истинския Българин с лъвско сърце. Изтъкан от добродетели, честен, човечен, земен. Бъдещия световен шампион.

Comments are closed.