Начало Бокс Дилиън Уайт за Пулев: Той е получовек

Дилиън Уайт за Пулев: Той е получовек

Дилиън Уайт за Пулев: Той е получовек
0

Дилиън Уайт „хвърли“ жестоки обиди по адрес на Кубрат Пулев. Английският боксьор е бесен, че не той, а родният боксьор е следващият съперник на световния шампион в „тежка“ категория на WBA, WBO, IBF и IBO – Антъни Джошуа.

“Джошуа казва, че иска да се бие с мен. Не спира да говори за това. Трябва да се бие с мен, не с Пулев. Битката с Пулев е безсмислена, той е зелка – наполовина зеленчук, наполовина човек. Освен всичко вече е стар. Не беше толкова добър и в най-силните си години. Има добър прав, но това е всичко“, заяви Уайт пред boxingnews24.com.

Припомняме, че през 2018 година Дилиън Уайт и Кубрат Пулев трябваше да се срещнат на ринга, но Уайт се отказа и по-късно победи Джоузеф Паркър. Английският боксьор се намира на 7 позиция в авторитетната ранглиста на сайта boxrec.com, в която Кобрата е на 13 позиция.

В следващия си двубой на ринга Дилиън Уайт ще се изправи срещу Александър Поветкин. Сблъсъкът трябваше да се проведе на 2 май в Манчестър, но поради разрастващата се пандемия от коронавирус, срещата бе отложена за 4 юли.

#ОтговорниВкъщи