Начало Бокс Кийт Търман не изключи двубой с Броунър (ВИДЕО)

Кийт Търман не изключи двубой с Броунър (ВИДЕО)

Кийт Търман не изключи двубой с Броунър (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в полусредна категория – Кийт Търман, не отхвърли възможността да се срещне на ринга с Ейдриън Броунър щом боксът се завърне към нормалното си функциониране.

31-годишният американец за последно се би през юли, когато загуби от Мани Пакиао чрез неединодушно решение. Въпреки че Търман е едно от сериозните имена на американския пазар и е сред топ претендентите в полусредната дивизия, той не гледам само върху големите акули.

Търман призна, че ако види договор и му бъде предложена адекватна цифра, той няма да име проблем да се изправи срещу Броунър.

Снимка: БТА

Най-добрите години на „Проблема“ са зад него. Последната му победа е от началото на 2018-та година, а проблемите му със закона следват един след друг през последните месеци.

„За мен няма проблем да се бия с Броунър“, сподели Търман пред своите фенове в Instagram.

„Ако видя договор съм съгласен. Не е лош мач, феновете биха били заинтригувани. Не е шампионски двубой, но може да бъде елиминационна битка за някоя титла.

„Признавам, че съм далеч по-заинтересован от реванш с Шон Портът или Дани Гарсия, но да видим. Лошото е, че хората вече не искат да гледат Броунър. Вече не разполага със същата агресия, а срещу по-голям съперник като мен това ще е означава неприятности за него“, добави Търман.

Не е за пренебрегване факта, че и двамата са част от „Premier Boxing Champions“ и подобна среща може да бъде уредена много лесно.