Начало Бокс Майката на Стивънсън съди жена му
0

Майката на Стивънсън съди жена му

Майката на Стивънсън съди жена му
0

Майка на бившия шампион в лека тежка категория Адонис Стивънсън заведе дело от негово име срещу бившата му съпруга Симона Год. Според материалите по делото тя е изтеглила 891 хил. долара от банковата сметка на боксьора без основание и разрешение.

Стивънсън и Год се разделиха декември, а преди това дело, двете страни се съдиха и за разпределението на собствеността на боксьора, а съдът предаде всичко в ръцете на одиторска фирма.

Стивънсън получи сериозна мозъчна травма през декември 2018 г. в двубой срещу Александър Гвоздик. Боксьорът бе почти месец в изкуствена кома, след което прекара дълго време в рехабилитация. От октомври той отново посещава фитнес залата.

През цялото време до него бе съпругата му, но семейството на Адонис бе недоволно от начина, по който се управляваха финансите му, докато самият той бе безпомощен.

„Мога да кажа, че Адонис се справя добре. Скоро ще направи публично изявление за тази ситуация. Симона вече изказа своята версия, сега е ред на Стивънсън да направи същото. Адонис не беше на улицата, все още има много пари, но не достатъчно, за да му стигнат до края на живота. През последната година имаше значително изтичане на пари, но тази вратичка вече е затворена„, коментира бившият промоутър на боксьора Ивон Мишел.