Начало Бокс Тайсън Фюри ще прави спаринги с баща си

Тайсън Фюри ще прави спаринги с баща си

Тайсън Фюри ще прави спаринги с баща си
0

Не на всеки му се отдава възможността да тренира с шампиона в тежка категория, но за Джон Фюри това не е проблем и няма да му се налага да пита два пъти.

Това заяви самият Фюри-старши, който прие поканата за двубой с голи ръце отправена му от бившия културист Мики Тио. „Краля на циганите“ се е съгласил да бъде част от подготовката на „Големия“ Джон, който дълги години е изкарвал прехраната си чрез бокс с голи ръце.

55-годишният бивш наставник на Тайсън се съгласи на двубой с някогашния бодибилдър, а двамата се договориха двубоят да е след края на коронавирус пандемията, а събраните средства ще бъдат дарени на болници.

„Всички в семейството се кефят на завръщането ми“, сподели Джон.

„Старецът ще им покаже какво може. Знам, че не съм го правил от близо 30 години, но искам да ви кажа, че никога не съм имал тренировъчен лагер или съм се подготвял както трябва.

„Ще наблегнем на спарингите. Горових с Тайсън и с Шейн (брат му) и двамата обещаха да ми помогнат. И двамата са големи и високи момчета. Нямам търпение да покажа на какво съм способен, въпреки че съм на 55 години“, добави Джон Фюри.

Снимка: БГНЕС

Бащата на Тайсън също е бил професионалист в периода 1987-1995 г., оттегляйки се с актив от 8 победи, 4 загуби и 1 равенство.