Начало Бокс Изненадващо Фюри може да спре с бокса
0

Изненадващо Фюри може да спре с бокса

Изненадващо Фюри може да спре с бокса
0

Тайсън Фюри изненадващо може да сложи край на кариерата си. Това обяви баща му Джон Фюри. Според него аркадата от мача с Ото Валин е опасна и може да се наложи хирургическа интервенция. Фюри старши също така призна, че синът му никога досега не е имал толкова слаб мач.

„Това е най-лошото, което съм виждал от Тайсън. Гордея се с това как той преодоля проблемите, но трябва да бъдем честни и да си кажем, че двубоят не вървеше както трябва. Той прекара 8 седмици в подготовка, но след втория рунд, изглежда нямаше сили.

Той беше слаб като котенце. Нямаше удар, нямаше издръжливост. Казах му, че това тегло (114 кг) не е неговото. Той трябва да е поне 120 кг. Идваше ми да разкарам всички от ъгъла му. С този екип кариерата на Тайсън е приключила“, започна Джон Фюри.

„Нямаше удари, не беше във формата, нямаше сила, краката му се слепваха, не се държеше добре. Волята му за победа е ненадмината, но вложи много усилия в нея. И то срещу ограничен боксьор като Валин. Тази аркада може да сложи край на кариерата му, може да се наложи операция“, допълни бащата на Циганския крал.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.