Начало Бокс Открити тренировки на Тайсън Фюри и Ото Валин (ВИДЕО)

Открити тренировки на Тайсън Фюри и Ото Валин (ВИДЕО)

Открити тренировки на Тайсън Фюри и Ото Валин (ВИДЕО)
0

Остават броени дни до завръщането на бившия световен шампион в тежка категория – Тайсън Фюри (28-0-1).

В ранните часове на неделя сутрин (българско време) в Лас Вегас 31-годишният британец ще премери сили с безизвестния, но непобеден до този момент Ото Валин (20-0). Голяма част от боксовите фенове и експерти все още не са простили на Фюри за избора му за съперник, но „Краля на циганите“ неколкократно заяви, че шведът не трябва да бъде подценяван.

Снимка: БТА

Вчера двамата боксьори проведоха рутинните си открити тренировки преди срещата, а очаквано събитието се радваше на голям медиен и зрителски интерес.

Британецът за пореден път демонстрира лудия си характер, излизайки с традиционна мексиканска маска за кеч и със знамето на Мексико в ръце, съпровождан от латино мелодии. Всичко това бе заради наближаващия Ден на Независимостта на Мексико, който се празнува на 16-ти септември, а традиционно Лас Вегас е домакин на голям боксов сблъсък по това време на годината.

Фюри и Валин демонстрираха малка част от уменията си, като и двамата бяха във видимо добро настроение и форма преди задаващия се сблъсък.

Валин показа мощ и тайминг при ударите с лявата си ръка, но да не забравяме, че шведът е с обратен гард, а Фюри за пореден път направи показно за перфектно движение на главата и смяна на гарда.

Снимка: БТА

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.