Начало Бокс Тайсън Фюри: Джошуа е победител в живота

Тайсън Фюри: Джошуа е победител в живота

Тайсън Фюри: Джошуа е победител в живота
0

Бившият световен шампион в тежката категория – Тайсън Фюри (28-0-1) разкри какво наистина мисли за сънародника си Антъни Джошуа (22-1).

Снимка: БТА

След като 29-годишният британец от нигерийски произход загуби световните си титли в началото на месеца, към него заваляха много обиди и най-различни препоръки от всички посоки, като големите му конкуренти Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър бяха сред най-активните.

Снимка: БТА

Сега обаче „Кралят на циганите“ реши да отдаде нужната почит на Джошуа и да напомни на феновете по света, че играта на живота е по-важна от играта на бокса.

„Ако се срещна с него, ще сложа дясната си ръка на рамото му и ще го поздравя“, заяви 30-годишният боксьор по адрес на „Ей Джей“.

„Животът, който е имал и пътя, който е извървял, за да стигне до тук… само уважение. Бил е на много лош път в живота, но му е дадена възможност и той е направил най-доброто от нея. И само заради това, той заслужава много уважение и адмирации.

Той е световен шампион в тежка категория, мултимилионер и семейството му се гордее с постиженията му. Световна звезда е, вече дори промотира боксьори, има добър екип около себе си, изглежда добре, тренира здраво.

Претърпя загуба и не се крие, което малцина биха направили. Това, че си загубил боксов мач не означава, че е настъпил края на света. Това е просто боксов мач. Има си приятелка, има син, има семейство, което го подкрепя и обича. Те всички трябва да са много, много горди от постиженията му.

Като бизнесмен се справя повече от чудесно, а и кариерата му е блестяща. Няма как да не го уважаваш заради тези неща. Той е победител в живота.

Да, казвал съм много неща за него, но това е от гледна точка на конкурент. Той е мой „враг“. Разбира се, че ще казвам това, това и това. Но истината е, че той се справя перфектно в живота и заслужава нищо друго освен уважение“, завърши Фюри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.