Начало Бокс Уайлдър предупреди дивизията: Искам да обединя поясите (ВИДЕО)

Уайлдър предупреди дивизията: Искам да обединя поясите (ВИДЕО)

Уайлдър предупреди дивизията: Искам да обединя поясите (ВИДЕО)
0

Световният шампион в тежка категория на WBC – Дионтей Уайлдър, говори за бъдещите си планове и затова какви цели си е поставил за цел.

33-годишният американец е шампион на WBC от 17 януари 2015 г. и след 26 дни ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство в профи кариерата му – защита на световната титла срещу непобедения Тайсън Фюри (27-0-0).

Въпреки тежките тренировки, „Бронзовият бомбардировач“ намира време и за медиите и даде интересно интервю за плановете и целите, които гони.

„Голямата ми цел е да обединя поясите в дивизията. Искам да остана непобеден и да защитавам титлите си поне няколко години. Знам, че имам по-малко от 10 години, за да успея с това. Също така искам да се бия срещу топ имената в тежката категория и да измета пода с тях.

Тогава ще съм задоволен.

Знаете, че в нашия спорт има много шампиони и понякога може да е трудно да се изправиш срещу другия такъв. Понякога изобщо не се и случват. Има много примери с хора, които тренират здраво цял живот, но никога не стигат до мач за титла. И не винаги проблемът е в тях, често пъти шампионът не иска да излезе срещу тях заради уменията, с които претендентите разполагат.

Това не е случаят с мен, аз винаги съм готов да Благословя хората с възможност за мач. Това, че някой се опитва да ме пречупи с неверни твърдения и бръщолевения, няма как да ми повлияе и да ме промени. Аз съм различен от всички.

Но за всяко нещо си има време. И когато това време дойде, ще го накарам да си плати за това, което е говорил“, каза непобеденият боксьор от Алабама.