Начало ММА Аскрен дебютира срещу Роби Лоулър на UFC 233

Аскрен дебютира срещу Роби Лоулър на UFC 233

Аскрен дебютира срещу Роби Лоулър на UFC 233
0

Непобеденият Бен Аскрен ще се бие с Роби Лоулър на UFC 233 в Анахайм през януари. Това тиражира в медийното пространство в Щатите през последните часове, а шефът на UFC – Дейна Уайт, е потвърдил новината пред журналиста Брет Окамото.

„Договорите все още не са подписани, но от организацията работят по финализирането им, очаквайте подробности“, сподели колегата.

От популярния интернет портал – „mmajunkie.com“ твърдят, че имат вътрешен източник в UFC, който е гарантирал информацията.

Роби Лоулър за последно загуби от бразилеца Рафаел дос Аньос през декември 2017 след съдийско решение. Американецът държа пояса на организацията в полусредна категория и е с 28 победи в 40-те си официални мача в смесените бойни изкуства.

Бен Аскрен вчера обяви, че ще кастрира всеки свой противник в клетката. Сблъсъкът с Лоулър ще е негов дебют в най-популярната ММА организация. Той има 18 победи и не познава вкуса на поражението в Октагона. Бивш шампион е в Bellator и ONE Championship.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.