Начало ММА Бен Аскрен обяви война на всички в полусредна категория в UFC
0

Бен Аскрен обяви война на всички в полусредна категория в UFC

Бен Аскрен обяви война на всички в полусредна категория в UFC
0

Бен Аскрен иска да се изправи срещу най-добрите от полусредната категория в UFC от много години, а сега това негово желание може да се превърне в реалност. Шампионът на ONE FC е на път да се присъедини към най-голямата професионална ММА верига – UFC.

Боецът публикува в Туитър серия от предизвикателства към бойци от UFC, сред които са братята Диаз и Джордж Сейнт-Пиер. Вижте как се обърна към всеки по отделно:

„Хей, Джордж Сейнт Пиер, моля те, кажи какво искаш, за да се бием! Кого искаш да пребия, или колко последователи в Туитър да направя? Кажи какво искаш и ще го свърша. Ще се видим в Монреал. Знам, че обичаш предизвикателства, а аз съм пъзел, който не си срещал досега“

Ник Диаз, хората говорят, че си си профукал парите и трябва да се биеш отново. Знам, че не си печелил от 2001г. , но хората си мислят, че все още си добър. Ще им покажа, че това не е така! Нейт, не може да продължаваш така и да чакаш Конър да ти спечели пари. Ако брат ти позволи да излезеш от вкъщи, звънни ми“

Дарън Тил, май отиваш към серия от загуби? Ще те заведа на танци във „Funky town“

„Оценявам, че имаш кураж, Майк Пери, но ако трябва да сме честни – ти не струваш и няма да получиш бой за титлата.“

 

 

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".