Начало ММА Дерек Люис: Волков се подиграваше с треньора ми и затова го нокаутирах
0

Дерек Люис: Волков се подиграваше с треньора ми и затова го нокаутирах

Дерек Люис: Волков се подиграваше с треньора ми и затова го нокаутирах
0

„Черния звяр“ разкри, че е имало подигравки от страна на опонента му по време на последния му двубой, но това направило нокаута още по-сладък.

Люис победи Александър Волков с епичен нокаут в последните десет секунди от битката им на UFC 229. Люис изоставаше в резултата и ако двубоят беше стигнал до съдийско решение, то със сигурност нямаше да бъде в полза за Люис, а двубоят за титлата срещу Даниел Кормие, щеше да е само мираж.

„Радвам се, че го нокаутирах, защото в третия рунд той се подиграваше с треньора ми, който крещеше по мен „Сега, Дерек! Сега!“. Волков просто повтаряше думите му подигравателно“, коментира „Черния звяр“.

В същото интервю, Дерек сподели, че се е вталил, а това се дължи на редовните кардио упражнения, които прави не само в залата:

„Правя само кардио. Дори сексът ми е кардио упражнение. Помага за бедрата ми. Знам, че Кормие е добър борец, а срещу добри борци ти трябват силни бедра. Правил съм секс преди двубой, за да видя, дали наистина пречи. Оказа се, че въобще не ми пречи. Малко ми се спеше, но имах достатъчно енергия.“, добави Люис.

Цялото интервю с боеца при Рич Ейсън може да видите тук:

 

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".