Начало ММА Дерек Люис: Един удар ми спечели 1 милион долара
0

Дерек Люис: Един удар ми спечели 1 милион долара

Дерек Люис: Един удар ми спечели 1 милион долара
0

Боецът в тежка категория на UFC разкри колко пари е спечелил от последния си двубой срещу Александър Волков. „Черния звяр“ губеше срещата, след като в първите два рунда на двубоя той бе доминиран от руснака. Дерек Люис направи невъзможното и само 10 секунди преди края на двубоя, изпрати Волков на земята с тежко дясно кроше. Люис продължи да налага руския боец и реферът прекрати срещата.

Претендентът за титлата в тежка категория отговори на въпросите относно заплащането му за срещата със следното:

„Направих около милион“

Дерек Люис коментира и очакванията му за заплащане за следващия му двубой. „Черния звяр“ ще се изправи срещу Даниел Кормие на UFC 230, на 3-ти ноември. Боецът предположи, че за този двубой ще вземе повече пари, отколкото за последните му три заедно. По-солидното заплащане за двубоите е накарало Дерек да започне да тренира по-усилено.

 

„Не само титлата ме мотивира. Когато видях нулите в договора ми си казах, че трябва да започна да тренирам. Преди на тренирах както всички други. Очевидно е, след двубой лежа не земята изморен. Сега тренирам по цял ден и пия повече вода от нужното. Няма да имам извинения“, коментира „Черния звяр“.

Претендентът коментира и фактът, че експертите поставят Даниел Кормие като фаворит и добави, че Даниел Кормие не бива да го подценява.

„Ще съм на 100% за този двубой. Кормие си мисли, че двубоят ще е лесен за него. Лудост е до къде стигнах с толкова малко тренировки. Сериозен съм, не седя по цял ден в залата като повечето ми опоненти. Тренирам по 30-35 минути, а 5 минути публикувам в социалните мрежи. За този двубой ще съм в залата по цял ден.“, заключи Люис.

Източник: MMAfighting.com

Цялото интервю с боеца тук.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".