Начало ММА Кормие: Люис се шегува, не ме е страх от Джоунс
0

Кормие: Люис се шегува, не ме е страх от Джоунс

Кормие: Люис се шегува, не ме е страх от Джоунс
0

Претендентът за титлата в тежка категория, Дерек Люис, заяви че Кормие го е страх от Джоунс и за това е приел двубоя с него. Дерек се прочу с отличното си чувство за хумор и точно заради това, шампионът не вярва, че Дерек е сериозен в думите си.

„Така и не ми предложиха Джон Джоунс. Понякога взимате думите на Дерек твърде на сериозно и вярвате на всичко, което казва. Той сам си е признавал, че често думите му са майтапчийски и аз мисля, че това му изказване е точно такова“, коментира „DC“ пред ММАjunkie.com.

Даниел добави, че двубоят с Дерек ще е много по-тежък отколкото хората очакват, но крайната победа ще е негова.

„Ще се опитам да го разкъсам. Има си нива в тази игра, а аз съм на много по-високо ниво от всички от много време“,  завърши Даниел Кормие.

Двубоите от главната карта на UFC 230 ще се отразяват непосредствено след края им в BOEC.BG. Следете резултатите от събитието първо в BOEC.BG.

Източник: mmajunkie.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".