Начало ММА Пейдж ВанЗант нетърпелива да се върне в клетката
0

Пейдж ВанЗант нетърпелива да се върне в клетката

Пейдж ВанЗант нетърпелива да се върне в клетката
0

„Трудно ми е да гледам как всички други жени са успешни“, коментира ВанЗант. „Twleve gauge“ не е стъпвала в клетката от почти година и е нетърпелива да се впусне в ново предизвикателство.

Пейдж ВанЗант счупи ръката си в последния си двубой срещу Джесика Кларк, а след това претърпя две операции. През този дълъг период без състезателна дейност от страна на ВанЗант се промениха много неща в женските категории в UFC.

Йоана Йеджейчик загуби титлата си в категория сламка, а сега ще пробва късмета си в горната категория – муха. Полякинята ще се изправи срещу Валентина Шевченко в битка за титлата, а двубоят ще бъде следен с интерес от ВанЗант:

„Знам, че двете са се били преди в муай тай състезания. И трите пъти в които са играли, Валентина е печелила, но в ММА е различно. Развълнувана съм за този двубой като фен, но съм по-развълнувана за завръщането си.“,  коментира Пейдж.

„Тwelve gauge“ добави, че вдигането на категорията от страна на Джоана е правилното решение, защото бившата шампионка е изглеждала в изключително лошо състояние на официалните претегляния преди двубоите и в категория сламка. ММА звездата сравни състоянието на Джоана с това на Конър Макгрегър преди двубоите му в категория перо.

          

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".