Начало ММА Дилашоу: Казах, че ще съсипя кариерата на Гарбрандт и го правя
0

Дилашоу: Казах, че ще съсипя кариерата на Гарбрандт и го правя

Дилашоу: Казах, че ще съсипя кариерата на Гарбрандт и го правя
0

Ти Джей Дилашоу коментира пред mmajunkie.com , че е доволен от развръзката на враждата му с Коди Гарбрандт. Омразата между двамата бойци се зароди още преди първата им среща в Октагона. Дилашоу напусна „Apha Male“, спортния клуб на Урая Фейбър, и избра да тренира с Дуейн Людуиг в Колорадо. Това не се хареса на Коди Гарбрандт и съотборниците му от „Alpha male“ и словесните нападки срещу Дилашоу заваляха.

Дилашоу и Гарбраднт изиграха два шампионски двубоя, а Коди се озова и в двете срещи на земята. Дилашоу победи „No love“ с технически нокаут във втория рунд в първия двубой, а във реванша беше още по-бърз и стигна до нокаута още в Рунд 1.

„Да, разбира се, доволен съм от развръзката. Всичко се получи, точно така, както казах. Казах, че ще го нокаутирам в първия рунд и го направих. Казах, че ще му проваля кариерата и го правя. Коди няма бъдеще в тази категория. Трябваше да е по-добър за реванша, но само говореше и му сритах задника“, коментира шампионът в категория петел.

T.J. добави, че не само Коди, но и всички от „Alpha Male“ трябва да бъдат набити, защото са го обвинявали за неща, които не е направил.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".