Начало ММА Дилашоу: Ще вляза в категорията, разбира се!

Дилашоу: Ще вляза в категорията, разбира се!

Дилашоу: Ще вляза в категорията, разбира се!
0

Ти Джей Дилашоу опроверга слуховете, че няма да влезе в категорията си за мача с Хенри Сехудо. Настоящият шампион в категория петел нарече съперника си страхливец, който „се чуди какво да измисли“:

„В началото преследвах Димитриъс Джонсън. Всички казваха, че е най-великият боец. Аз се опитах да стигна до мач с него, но не ми позволиха. Хенри Сехудо ме извика след UFC 227, искаше да смени категорията и да се бием. След това хората ми се свързаха с него официално, а той се отказа. Изплаши се“, признава Дилашоу.

„Сега пак се тресе от страх, чуди се какво да измисли. Не съм имал шанс да си вляза в категорията… пълни глупости. Ще спечеля своя втори пояс, каквото и да става!“

Сехудо (13-2-0) е Олимпийски шампион по борба. Ще защитава титлата си след 2 дни на „UFC Fight Night 143“ в Ню Йорк.

Ако Дилашоу (17-3-0) победи, то той ще стане четвъртия човек в историята на организацията, който е бил шампион в две дивизии едновременно (Конър Макгрегър, Даниел Кормие и Аманда Нунеш).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.