Начало Карате Испанец подготвя каратистите ни за Олимпийските игри

Испанец подготвя каратистите ни за Олимпийските игри

Испанец подготвя каратистите ни за Олимпийските игри
0

Испанският специалист Антонио Олива пристигна в България, за да помогне в подготовката на националите по карате, съобщава БТА. Той е световно признат международен инструктор по карате. У нас е по покана на Българска национална федерация карате и ще остане четири дни. БНФК работи с испанеца в последните години.

Антонио Олива ще даде своите насоки и на треньорите относно заниманията на състезателите, които са в олимпийска подготовка за Токио 2020. Ще напътства и тези, на които предстои европейско първенство по олимпийско карате за кадети, юноши и състезатели до 21 години в Олборг (Дания) от 8 до 10-ти февруари.

В двуразовите тренировки на Националния стадион „Васил Левски“ участват най-добрите състезатели на България, сред които бронзовата медалистка от Световното първенство за жени – Ивет Горанова.

В периода 25-27 януари предстои първото състезание за 2019-та, което носи точки за ранглистата за Олимпийските игри в Токио 2020 – турнира от Премиер лигата във френската столица Париж. На него ще участват Ивет Горанова, Александра Стублева, Кристина Свиленова и Стефан Петков.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.