Начало ММА Шефът на UFC мълчи за премахването на категория муха
0

Шефът на UFC мълчи за премахването на категория муха

Шефът на UFC мълчи за премахването на категория муха
0

Феновете на смесените бойни спортове и най-популярната ММА верига в света UFC силно се вълнуват каква е съдбата на категория муха. От доста време в общественото пространство циркулират слуховете, че тя ще бъде премахната.

Темата широко се повдигна и в последните часове, след като шампионът при най-леките Хенри Сехудо защити пояса си срещу Ти Джей Дилашоу.  Секунди след експресния успех Сехудо заяви, че тази победа е за категорията и че тя трябва да остане жива. Дилашоу също е световен шампион, но в категория перо и специално отслабна, за да премери сили при 57-килограмовите.

Президентът на UFC Дейна Уайт отказва да даде светлина какво е неговото мнение по така важния въпрос. „Казах, че в събота ще има яснота, но не казах, че ще дам отговор“, завоалирано отвърна Уайт. Явно шефът на най-популярната верига не бе в настроение след двубоя Сехудо-Дилашоу, защото отказа да коментира и евентуалният реванш между двамата, но в по-горната категория, а именно перо.

„Не ме питайте това! Нямам представа. Не знам какво ще направим“,  отсете Уайт. Припомняме, че веднага след победата си, Сехудо обяви, че няма нищо против да даде реванш на Дилашоу и в неговата категория.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.