Начало ММА Главната битка на UFC Лондон ще е страхотна!

Главната битка на UFC Лондон ще е страхотна!

Главната битка на UFC Лондон ще е страхотна!
0

Главната битка на дългоочакваната гала на UFC в Лондон ще противопостави Дарън Тил и Джордж Масвидал. Двама от най-опасните бойци в полусредна категория ще премерят сили на 1-ви февруари в „O2 Арена“.

Англичанинът възнамеряваше да се качи в средна категория. Вместо това боецът от Ливърпул се завръща в родината си за ново изпитание, след като допусна първа загуба в кариерата си от шампиона Тайрън Уудли.

Тил има 17 победи, една загуба и едно равенство. Той е номер три в ранглистата на UFC в полусредна категория. 

Джордж Масвидал има 32 успеха и 13 поражения в клетката. Бивш кикбоксьор и боец в „Белатор“. В UFC е от 2012-та. Представянето му е на приливи и отливи, Тил ще е сериозен фаворит за успех пред родна публика.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.