Начало ММА Дарън Тил: Боят с Уудли вероятно ми бе последен в полусредна категория
0

Дарън Тил: Боят с Уудли вероятно ми бе последен в полусредна категория

Дарън Тил: Боят с Уудли вероятно ми бе последен в полусредна категория
0

Дарън Тил не е приключил с полусредна категория, но обмисля да даде почивка на тялото си и да се качи в средна категория. Англичанинът смята, че ще е по-свеж и  по-бърз в горната дивизия.

В блог на PaddyPower Тил сподели, че може да свали нужните килограми, за да се бие в полусредна категория, но последствията от свалянето са прекалено тежки.

 

“Просто съм голямо момче и трябва да съм на постоянен строг режим на хранене, което никак не ми харесва”  – Тил написа.

“Хората ще кажат ‘той не е достатъчно дисциплиниран’, но заради многото килограми, които трябва да свалям, мога да си позволя минимално количество храна. Не искам да тренирам така.“

“Качването в средна категория ще освободи съзнанието ми от свалянето на килограми и ще мога да тренирам с усмивка.”

Преди двубоя си с Уудлу, Дарън Тил сподели, че дори и да спечели титлата, най-вероятно ще се качи в средна категория. Боецът от Ливърпул загуби от Тайрън Уудли със събмишън във втория рунд. Въпреки тежката загуба, Тил не отхвърля идеята за реванш с шампиона:

„Ще направя няколко двубоя в средна категория и след това е възможно да се изправя срещу Уудли отново. Това е реванш, който искам.“

 

Източник: mmajunkie.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".