Начало ММА Не са намерени забранени субстанции в тестовете на Джон Джоунс

Не са намерени забранени субстанции в тестовете на Джон Джоунс

Не са намерени забранени субстанции в тестовете на Джон Джоунс
0

Не са намерени никакви забранени вещества в допинг тестовете на новия шампион на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс (23-1).

Подготовката за UFC 232 бе на ниво, но дни преди самото събитие, в теста на „Боунс“ беше намерена малка част анаболен стероид туринабол и това никак не се хареса на Александър Густафсон, който заяви, че ще доминира над Джоунс, „ако ще да е на ракетно гориво“.

Истината обаче бе друга и 31-годишният американец изигра почти перфектен мач и победи чрез нокаут в третия рунд.

Победите му обаче не свършиха с това и преди часове стана ясно, че тестовете, които Джон Джоунс е дал в деня на събитието са отрицателни и в тялото му не е намерено нищо.

„Джон Джоунс бе тестван от USADA и Атлетическата комисия на щата Калифорния на 29 декември преди UFC 232. В тестовете не са намерени пикограми от М3 метаболит, които бяха в основата на всичката драма и полемика“, написа в профила си в туитър журналистът Брет Окамото.

Джон Джоунс веднага показа поста и добави:

„Свърших с моя т. нар. „криптонит“ преди да са дошли шампионските рундове. Не беше намерено никакво ракетно гориво на сцената на убийството. Алекс просто искаше да се убеди, че виждате това. Изглеждаше, че това е е единственото нещо, върху което се бяхте фокусирали. Интересно ми е да чуя следващите извинения. Само още 51 дни, ще бъдете ли свидетели?“

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.