Начало ММА Дейна Уайт: Конър е суперзвезда, защото е истински боец

Дейна Уайт: Конър е суперзвезда, защото е истински боец

Дейна Уайт: Конър е суперзвезда, защото е истински боец
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт, говори дни преди един от най-големите мачове в историята на MMA организацията.

Тази неделя Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов се изправят един срещу друг в Лас Вегас, а залогът е титлата на руснака в лека категория. Без съмнение Конър е една от най-ярките звезди в света на спорта, а Дейна Уайт потвърди това твърдение с няколко сериозни комплимента:

„Всички постоянно разправят, че не спирам да му целувам задника и всякакви подобни, но питайте Конър и вижте какво ще ви каже. Защо според вас той е толкова голяма звезда?

Защото е забавен? Да, това е част от статута му. Защото говори добре? Без съмнение и това е част! Но в дъното на всичко стой факта, че той е истински боец. Това е причина номер едно за неговата популярност и за това, че хората го обичат.

Аз съм човекът, който прави телефонните обаждания тук. Някой казват „Не, не искам това“, други пък „Няма как да стане“. Конър никога не е казвал тези думи.

Може да го мразите, но няма как да не го уважавате. Той е на такъв етап в кариерата си, че преди всички го мислеха само за поредния с голяма уста, но сега всеки вижда, че е много повече от това. Вижте и представянето му в срещата с Флойд Мейуедър.

Конър е истината, казвам ви“, завърши 49-годишният бизнесмен.

Видео с цялото интервю с Уайт може да намерите тук.