Начало ММА Чеченец доволен: Ударих Конър, обещах му, че ще го направя!
0

Чеченец доволен: Ударих Конър, обещах му, че ще го направя!

Чеченец доволен: Ударих Конър, обещах му, че ще го направя!
0

Чеченският ММА боец Зубаир Тухугов е един от хората от антуража на Хабиб Нурмагомедов, който прескочи в клетката и се нахвърли върху Конър Макгрегър. Той е човекът с червената тениска от видеата.

Тухугов бе отправил закана към Макгрегър, че иска да се срещнат и да се бият на улицата. Но явно не успя да изчака ирландецът да излезе извън залата. Боецът от UFC доволен от своитре действия.

„Обещах му, че ще го ударя и го направих. Трябва да носи последствия за думите си, вече казах. Когато имаш да казваш нещо, трябва да го казваш в очите, а не чрез социалните мрежи. Конър пише глупости в Инстаграм, а е на 10 000 километра от Чечня. Така е лесно, но не е мъжко. Ако си мъж, идваш и ми казваш в очите. Затова у обещах, че ще го бия и го направих“, каза Тухугов.

Зубаир трябваше да се бие с Артем Лобов, но след случилото се в Лас Вегас, няма да има тази възможност. Президентът на UFC Дейна Уайт обяви, че всички, които са атакували Макгрегър – Тухугов, Ислам Махачев и Абубакар Нурмагомедов, повече няма да са част от UFC.

„Тези момчета няма да се бият никога повече! Работя дълги години, за да промотирам този спорт. Това не беше нормално поведение и нормална случка за двубой от ММА и UFC“, категоричен бе Уайт.