Начало ММА Чеченски приятел на Хабиб: Искам да се бия с Конър на улицата, да видя колко е смел!
0

Чеченски приятел на Хабиб: Искам да се бия с Конър на улицата, да видя колко е смел!

Чеченски приятел на Хабиб: Искам да се бия с Конър на улицата, да видя колко е смел!
0

ММА боецът Зубаир Тухугов ще се изправи на 28 октомври на галавечер в Канада срещу Артем Лобов. Чеченецът е сред най-близките приятели на Хабиб Нурмагомедов, който пък ще се бие с Конър Макгрегър. Ирландецът не си поплюва и избълва куп обиди към Нурмагомедов и Тухугов в последните месеци, а това не се хареса на Зубаир, който отвърна чрез интервю пред „MMAFighting“.

„Преди две години Лобов даде интервю, в което наговори куп глупости за Хабиб. По-късно двамата участваха на една и съща галавечер, а моят приятел го помоли да му каже в очите всичко, което бе казал в интервюто. Лобов не каза нищо, но се появи Конър и започна да прави неговите си циркови номера. Това пък беше добре дошло за нас, защото Хабиб се изправя срещу Макгрегър, а аз срещу Лобов.

Конър се опитва да се заиграва с момчетата от Дагестан и Чечня, но това никога няма да се случи. Ние сме като братя! След мача с Лобов ще отида при Макгрегър. Искам да повтори всичко, което написа за мен в социалните мрежи. Искам да ми го каже в очите. Ако е мъж, нека ми го каже в очите и да се разберем извън клетката. Искам да се бием на улицата!“, каза Тухулов.