Начало ММА Нейт Диаз за мача на годината: Шамарил съм ги и двамата

Нейт Диаз за мача на годината: Шамарил съм ги и двамата

Нейт Диаз за мача на годината: Шамарил съм ги и двамата
0

Остават по-малко от 40 часа до най-голямото събитие за 2018 г. в UFC – Хабиб Нурмагомедов срещу Конър МакГрегър. И ако ви се струва, че всички са полудели от напрежение и нямат търпение да дойде часът на истината, то един човек за пореден път открадна малка част от шоуто по начин, по който само той може.

Нейт Диаз е един от най-обичаните бойци на нашето време и това е безспорно. Уменията му в клетката са доказани през годините, а голямата му уста и липсата на филтър го правят един от най-забавните и известни типове в спорта.

През 2016 г. Диаз на два пъти премери сили с Конър МакГрегър, печелейки първия и губейки втория двубой.

Попитан дали този уикенд ще бъде в Лас Вегас за големия мач, Диаз отговори така:

„Никъде няма да ходя. Какво да правя във Вегас? И двамата съм ги шамарил. Време е да престанат да се държат така, сякаш са голямата работа. В дивизията има един крал и той е тук. Все пак мисля, че Конър има далеч по-добър стил. Хабиб ми изглежда много уплашен. Дано се стегне и да се получи приличен бой.

Няма да подкрепям никой. Надявам се на двоен нокаут и двамата да загубят. И двамата не заслужават поясите си“, бе мнението на 33-годишния Диаз.

Запитан дали феновете на UFC най-накрая ще получат така жадуваната трилогия между него и МакГрегър, Диаз отговори така:

„Никаква трилогия. Вече го пердаших, да ходи да се бие с някой друг.

Аз също си имам неща за вършене. Нямам намерение да се бия и с Хабиб. И него съм го пляскал на улицата. Прекалено скучен е за мен“, завърши по-малкият брат на Ник Диаз.