Начало Бокс Хърн отново пренебрегна Кобрата

Хърн отново пренебрегна Кобрата

Хърн отново пренебрегна Кобрата
0

След като вчера стана ясно, че компанията на Еди Хърн и баща му е отправила нова оферта за мач между световните шампиони в тежка категория – Антъни Джошуа и Дионтей Уйалдър, днес по всичко изглежда, че хората на англичанина започват да търсят резервни планове.

Еди Хърн неколкократно заяви, че няма намерение да чака до 1 декември, за да разбере дали някой измежду Тайсън Фюри и Дионтей Уйалдър ще реши да се изправи срещу Антъни Джошуа на 13 април на ст. „Уембли“ в Лондон.

В момента Еди Хърн е в Чикаго, защото в събота вечер Джарел Милър (21-0-1) ще се бие на гала-вечер организирана от „Matchroom Sport“, която е собственост на Бари Хърн.

30-годишният Милър в момента е под номер 2 в официалната ранглиста на WBA, където шампион е именно Антъни Джошуа, а за евентуален мач между тях се говори вече от два месеца, след като на една пресконференция в САЩ, Милър реши да влезе в словесни нападки с Джошуа.

„Ако на 13 април не е Уайлдър, не е задължително да е и Дилиан Уайт. Може да бъде и Милър, а мача да се проведе в Ню Йорк. Ще бъде огромен мач. План „А“ е Уайлдър на 13 април в Лондон, но нещата там не изглеждат добре.

Ще запазим „Уембли“ за Дилиан, но ако се стигне до споразумение с Милър, то евентуален мач ще бъде в Ню Йорк, горе-долу по същото време“, сподели Еди Хърн.

В същото време, не трябва да забравяме, че на 27 октомври в „Арена Армеец“ в София, Кубрат Пулев излиза срещу Хюи Фюри (21-1-0), а победителят от този двубой става официален претендент за IBF титлата на Джошуа.