Начало ММА Нейт Диаз обяви Хабиб за страхливец
0

Нейт Диаз обяви Хабиб за страхливец

Нейт Диаз обяви Хабиб за страхливец
0

Популярният американски боец Нейт Диаз остро реагира на решението на Хабиб Нурмагомедов да продължи професионалната си кариера, но само ако някой го впечатли. Босът на UFC Дейна Уайт оповести след срещата помежду им, че настоящият шампион в лека категория ще се завърне, ако някой измежду Макгрегър, Порие, Чандлър, Хукър и Оливейра направи нещо впечатляващо.

Уайт каза кой ще върне Хабиб в клетката (ВИДЕО)

Хабиб наистина е страхливец„, написа в Туитър Диаз малко след като президентът на UFC Дана Уайт говори за плановете на дагестанеца.

Вероятно гневът на Диаз е породен от неотдавнашно интервю на Конър, който обяви, че е много вероятно титлата в категорията да се реши в трети мач между двамата.

В същото време, докато Уайт обявяваше случилото се на срещата с Нурмагомедов, Макгрегър се обяви за действащ шампион в категорията.

„Аз съм истинският шампион в лека категория на UFC. Знаете ли, че шампионът не беше коронясан? През октомври 2018 г. настоящата титла не бе присъдена, тъй като Хабиб избяга от осмоъгълника, оставяйки ме да се бия с членовете на семейството му. Нямаше церемония след мача за обявяване на победителя и представяне на титлата. Така че, все още се чувствам шампион и ще го докажа. Ще го докажа и светът ще го види„, каза Макгрегър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.