Начало ММА Уайт опитал да прекрати Холоуей – Катар
0

Уайт опитал да прекрати Холоуей – Катар

Уайт опитал да прекрати Холоуей – Катар
0

Шефът на UFC Дейна Уайт е направил опит да прекрати мача между Макс Холоуей и Келвин Катар в четвъртия рунд.

Двамата се срещнаха този уикенд, като “Благословения” спечели с единодушно съдийско решение, но, според Уайт, реферът е трябвало да сложи край на срещата по-рано, за да спести мъки на Катар. Шефът на UFC дори е говорил със самия боец, но той е отказал да се предаде.

“Смятам, че трябваше да го прекратят в четвъртия рунд. Малко се притесних. Казах на щаба му, че трябва да говорят с някого, защото той няма да спре. Ще трябва да го качим направо в линейката и да го откараме към болницата. След това отидох при него и му казах, че е много корав и се е представил страхотно, а той отговори, че не иска да го запомнят така. “Няма да се предам преди никого”, не искаше да се предаде. После се засмя, защото му се стори смешно, беше в добро настроение, главата му беше ясна”, каза Уайт.

Шефът на UFC обясни и защо не е прекратил лично двубоя.

“Аз не съм рефера. Хърб Дийн беше човекът, който трябва да вземе това решение. Аз просто помислих, че е време да го направи в четвъртия рунд. Мразя да гледам как някой отнася толкова много бой. Но изглежда, че е добре, това е част от работата на рефера, не моята”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.