Начало ММА Уайт каза кой ще върне Хабиб в клетката (ВИДЕО)
0

Уайт каза кой ще върне Хабиб в клетката (ВИДЕО)

Уайт каза кой ще върне Хабиб в клетката (ВИДЕО)
0

Завръщането на Хабиб Нурмагомедов в UFC е в ръцете на петима бойци, разкри Дейна Уайт.

Шефът на веригата се срещна с “Орела” преди двубоите на “Бойния остров”, като си поговориха за възможността шампионът в лека категория отново да се бие. Нурмагомедов се оттегли след като защити пояса си срещу Джъстин Гейджи през есента, а оттогава спекулациите за евентуалното му завръщане не спират.

След срещата си с него, Дейна Уайт призна, че феновете може и да получат още един мач с участието на “Орела” в скоро време, а това зависи от трима бойци – Конър Макгрегър, Дъстин Порие, Дан Хукър, Майкъл Чандлър и Чарлс Оливейра.

“Той е постигнал всичко възможно. Смята, че Оливейра изглеждаше много добре в мача срещу Тони Фъргюсън. Следващата събота имаме Макгрегър – Порие и Чандлър – Хукър. Неговите думи бяха: “Ще гледам този мач. Не бих задържал дивизията, няма да запася пояса и да го държа далеч от другите. Ако тези момчета направят нещо впечатляващо, да ми покажат нещо интересно, могат да ме накарат да се бия”. Затова имам чувството, че ако някой се представи страхотно, може да се получи. Той харесва и Оливейра. Идват два добри мача, ако тези момчета направят нещо впечатляващо, Хабиб ще се бие с някой от тях”, заяви Уайт.