Начало ММА Дейна и Хабиб се усамотиха да говорят на четири очи (ВИДЕО)

Дейна и Хабиб се усамотиха да говорят на четири очи (ВИДЕО)

Дейна и Хабиб се усамотиха да говорят на четири очи (ВИДЕО)
0

Президентът на UFC Дейна Уайт най-после получи възможност да разговаря с най-добрия си боец лично.

Американецът се видя с Хабиб Нурмагомедов, който към момента е на първо място в общата ранглиста за всички категории, в Абу Даби.

Двамата са там заради третата вълна „Боен остров“, която започва в събота вечер с Макс Холоуей – Келвин Катар. Заради пандемията Нурмагомедов няма как да пътува до САЩ.

Дейна пожела да разговаря с „Орела“ необезпокояван и се затвори с него в кабинет.

Уайт затръшна вратата на помещението пред погледите на насъбралото се множество и репортерите.

Не е ясна темата за разговора им, но на всеки е известно, че босът на UFC се опитва да омилостиви Хабиб. Дейна ще направи всичко възможно да върне голямата си звезда обратно в октагона.

Нурмагомедов „окачи ръкавиците“ през 2020 година след победата над Джъстин Гейджи, именно на „Бойния Остров“ Яс.

Причина за твърдото му решение е кончината на баща му Абдулманап, който се спомина през лятото след усложнения заради COVID-19.

Феновете на ММА също желаят да видят отново дагестанеца в действие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.