Начало ММА Конър отказал да се бие на UFC 249
0

Конър отказал да се бие на UFC 249

Конър отказал да се бие на UFC 249
0

Конър Макгрегър може и да е ядосан на липсата на двубои, но шефът на UFC Дейна Уайт е категоричен, че виновен за това е само човекът, който ирландецът гледа в огледалото.

Макгрегър обяви изненадващо оттеглянето си от спорта за пореден път, тъй като не е доволен от потенциалните двубои, които му се предлагат. Ирландецът твърди, че иска мач с Джъстин Гейджи след победата му над Тони Фъргюсън, но желанието му не е било уважено. Дейна Уайт обаче контрира, че на Конър е била предложена възможност да се бие за междинната титла в лека категория на UFC 249, но той е отказал да бъде резерва в случай, че някой измежду Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов не може да вземе участие, както стана с „Орела“.

„Иска да се бие с Гейджи. Гейджи току-що спечели и ще се бие с Хабиб. Победи Тони Фъргюсън. Конър имаше възможността да се вмъкне на това място ако Хабиб или Тони отпадне. Но дойде и каза: „Аз не съм боец за резерва. Няма да го направя“. Сега можеше да е в позиция да се бие за титлата, ако беше приел. Не го направи, Гейджи прие и сега той получава този шанс“, коментира Уайт пред ESPN.