Начало ММА ТВ водещ се подигра с „Бойния остров“ (ВИДЕО)
0

ТВ водещ се подигра с „Бойния остров“ (ВИДЕО)

ТВ водещ се подигра с „Бойния остров“ (ВИДЕО)
0

Многократният носител на награда „Еми“ комедиант и водещ на телевизионно шоу Джон Оливър се подигра с идеята на Дейна Уайт за създаването на „Боен остров“.

В предаването си, британецът обяви за „идиот“ този, който е измислил името на мястото, на което се очаква UFC да провежда събитията си в близко бъдеще и в типичния си стил предложи забавни алтернативи.

„Тъй като не могат да летят с международни полети за събитието, президентът им Дейна Уайт измисли луд ход. Да, UFC изглежда строи спортно съоръжение на частен остров, който наричат „Бойния остров“. Сега, това хитро име ли е? Не. Перфектното име ли е? Да! Защото е първото нещо, което би минало през главата на някой идиот, който иска да измисли име на частен остров за провеждане на боеве“, каза Джон Оливър.

След това водещият предложи имена като „Аауи Мауи“ и UF-See (заигравка с последната буква от съкращението на UFC и думата за море на английски, б. а.).

„Погледни ме, Дейна, защо просто не го кръсти UF-See. Перфектно е“.

Дейна Уайт обаче демонстрира чувство за хумор и призна, че харесва Оливър. Все пак шефът на UFC отбеляза, че водещият нагледно е показал как може да се манипулира информация.

„Харесвам Джон Оливър, забавен е. Но това е перфектен пример как може да контролираш историята като избираш кои факти да използваш. Направихме 1100 теста, само 3 бяха положителни, боец и двамата му треньори. И имахме 3 събития, не 1“.