Начало ММА Дейна Уайт: Ще направя всичко възможно Хабиб да се бие отново
0

Дейна Уайт: Ще направя всичко възможно Хабиб да се бие отново

Дейна Уайт: Ще направя всичко възможно Хабиб да се бие отново
0

Президентът на UFC Дейна Уайт говори за това, което очаква от предстоящата среща с Хабиб Нурмагомедов, която ще реши бъдещето на шампионския пояс на UFC в лека категория.

„Не знам как ще протече срещата ни. Ще се срещнем с него, защото вярвам, че трябва да се бие отново. Само вижте какво направи с Джъстин Гейджи. Вижте какво направи с всеки от опонентите си. По същата причина исках Даниел Кормие да остане още – защото мислех, че той все още е най-добрият в света„, каза Уайт.

„Спиране докато си на върха е умен ход. Ако говорим за пари, Хабиб има достатъчно пари, за да не работи повече, но от друга страна има възможност да прави невероятни пари. Като боец ​​той е в уникална позиция. Затова повтарям още веднъж – не знам как ще завърши срещата ни, но съм убеден, че той трябва да се бие отново. Ще го притисна с всички сили и ще направя всичко възможно да го накарам да се бие още веднъж“, продължи босът на UFC.

UFC припомни възхода на Конър Макгрегър (ВИДЕО)

„Като промоутър имам две усещания – искам най-добрият боец ​​в света да продължи да се бие, но в същото време разбирам, че ако човек заговори за пенсия, вероятно е време да си тръгне. Но като фен искам да видя още десет негови битки!“, добави Уайт.

Ръководителят на UFC не крие, че ще предложи на непобедения боец ​​реванш с Конър Макгрегър, ако ирландецът успее да победи Дъстин Порие.

„Мисля, че реванш с Конър има най-голям смисъл. Няма значение какво мислите за Макгрегър като човек – той остава един от най-добрите бойци в историята. И в момента той е по-фокусиран отвсякога. Не знам дали Конър ще бъде същият след битката с Порие, но ако той запази това отношение и мотивация, как да не организираме реванша им с Хабиб? Дивизията е пълна с корави момчета и реалността е, че ако Нурмагомедов се оттегли и Конър победи Дъстин, ще трябва да му дадем двубой за титлата с този, който е най-високо класиран“, завърши президентът на най-силната ММА организация.

Двубоят между Конор Макгрегър и Дъстин Порие ще бъде на турнира UFC 257, който ще се проведе на 23 януари в Абу Даби.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.