Начало Бокс Щабът на Джошуа с нова оферта към Уайлдър

Щабът на Джошуа с нова оферта към Уайлдър

Щабът на Джошуа с нова оферта към Уайлдър
0

Промоутърската къща „Matchroom“, която е собственост на Бари и Еди Хърн, е отправила нова „подобрена“ оферта към световният шампион в тежка категория на WBC – Дионтей Уайлдър (40-0-0).

Това сподели самият Бари Хърн, който е баща на мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн.

Това се случва три месеца след последният изпратен договор, който обаче не бе приет сериозно от щаба на американеца.

„Днес изпратихме нова, по-добра оферта към хората на Уайлдър. Да видим сега дали ще се съгласят да се видим и да водим преговори“, каза Хърн.

„Така феновете ще видят сами дали и двете страни искат този мач, защото Антъни го иска. От наша страна няма никакви пречки и просто чакаме отговор“, добави британецът.

В същото време Шели Финкел, който е мениджър на 32-годишия Уайлдър, потвърди получената оферта:

„Да, Хърн изпрати нещо, но в момента имаме мач на 1 декември и съм изцяло фокусиран върху тази дата. Ако след мача с Фюри искат да се видим или да ми изпращат нещо, ок. Но сега не мога да се занимавам с нищо друго.

Преди време самият Финкел каза, че ако на 6-ти или 7-ми октомври някой от щаба на Джошуа иска да се види с Финкел е добре дошъл в Ню Йорк, но само ако има реална оферта.

След двубоя на Джошуа с Александър Поветкин в края на миналия месец, Еди Хърн заяви, че няма намерение да чака до 1 декември, за да разбере кой ще бъде следващият противник на неговия боксьор, но сега по всичко изглежда, че именно това ще бъде развитието на нещата.

Интересно е да се спомене, че ако Тайсън Фюри спечели сблъсъка с Уайлдър, двамата ще се срещнат отново в мач-реванш.