Начало Бокс Тайсън Фюри: Знаех, че ще се депресирам след победата над Кличко

Тайсън Фюри: Знаех, че ще се депресирам след победата над Кличко

Тайсън Фюри: Знаех, че ще се депресирам след победата над Кличко
0

Тайсън Фюри гостува в подкаста на ММА коментатора Джо Роган и коментира предстоящия си двубой с Деонтей Уайлдър, проблемите с психическото му състояние и вярата в Господ.

„Краля на циганите“ сподели пред Джо Роган, че още от дете е гледал мачовете на братята Кличко и мечтата му е била да победи един от двамата и така да стане най-добрият боксьор в света.

Победата му над украинеца, обаче, го е довела до срив в психическото му състояние – депресия, която той е очаквал след постигането на най-желаната му цел в живота.  Фюри разкрива, че сякаш всичко вече му се е струвало безсмислено и изпаднал в тежка депресия. За да се измъкне от мислите в собствената си глава, боксьорът се е отдал на наркотици, алкохол и прекомерно хранене.

Състоянието му е наранявало и най-близките му роднини, а това което най-много би ги наранило е било на път да се случи – Фюри е направил опит за самоубийство. „Краля на циганите“ се е опитал да катастрофира с висока скорост с новата си кола, но секунди преди удара е спрял и размислил.

Тайсън Фюри благодари на Господ, че му е помогнал да се пребори с депресията и разказва, че най-добрият начин човек да се справи с психически проблеми е, ако си поставя малки и големи цели, към които да работи усилено и да е ангажиран с осъществяването им. Новата голяма цел в живота на Фюри е да победи Уайлдър, а заканите на „Бронзовия бомбардировач“  да го победи, са му помогнали със свалянето на излишните килограми. Фюри добави, че по време на депресията е намразил бокса, но това е единственото нещо, което може да прави. Фюри счита депресията за изпитание, което е тествало характера му.

Вижте какво още добави за завръщането си на ринга и помощта на Господ в борбата му с депресията:

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".