Начало ММА Люис подобри рекорд на Кормие. Шампионът не е впечатлен
0

Люис подобри рекорд на Кормие. Шампионът не е впечатлен

Люис подобри рекорд на Кормие. Шампионът не е впечатлен
0

Дерек Люис гостува в студиото на UFC Fight Night и подобри рекорд на Кормие. Кормие остана на втора позиция в класирането за най-тежко удрящи бойци. „Черния звяр“ направи 967 точки с тежката си дясна балтия на изкуствената боксова круша. DC отстъпва челната позиция, но това не му тежи на сърцето – шампионът споделя, че има много сребърни медали, а това състезание е единственото, в което Дерек Люис ще е преди него.

Кормие призна, че Люис има повече сила в ударите си, но това не го притеснява и ще влиза в размени на удари в предстоящия им двубой. Борбата е основен спорт на шампиона, но той твърди, че ще предпочита играта в стойка срещу Люис, защото боренето с толкова силен опонент може и да му отнеме прекалено много сили.

DC поясни още веднъж, че не подценява опонента си по никакъв начин и е избрал двубой с него с толкова кратко предизвестие, понеже е видял една добра възможност за съревнование. Шампионът при тежките приема опонента си напълно сериозно и знае, че той е корав опонент, защото е добър боец в клетката и в живота – Кормие отбеляза престоя на Люис в затвора и успешното му интегриране в обществото след това.

Вижте реакцията на Кормие при счупването на рекорда му и как коментира евентуален двубой с Брок Леснар тук.

Източник:mmaimports.com

 

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".