Начало Статии Петъчни прогнози: На кого да заложим на UFC 230?

Петъчни прогнози: На кого да заложим на UFC 230?

Петъчни прогнози: На кого да заложим на UFC 230?
0

UFC 230 ще се състои след по-малко от 48 часа, а двубоите от главната файт-карта изглежда ще се състоят, както са планирани, с едно изключение. Бившият шампион в средна категория, Люк Рокхолд, ще пропусне събитието поради контузия. Отлагането на мачове броени часове преди UFC събития вече е рядкост, но как по-добре да се насладим на този факт (ако никой не се провали на претеглянето, разбира се), освен ако не се размечтаем относно възможните резултати от невероятните двубои, които ни очакват този уикенд? Ето и прогнозите на BOEC.BG и нашите съвети за залагане на предстоящото събитие:

1.Даниел Кормие срещу Дерек Люис – Даниел Кормие е тежък фаворит в този двубой. DC е фаворизиран не само заради отличната си борба, но и заради невероятния си „мръсен бокс“, който би могъл да неутрализира играта на Люис. Люис залага на изненадата в двубоите си и търси нокаут с дясната ръка. Кормие се е срещал с много елитни страйкъри и експертите очакват планът „Дясна балтия“  да се провали.

Прогноза: Победа за Даниел Кормие с отказване – коефициент ~1,20

2. Крис Уайдман срещу „Джакаре“ Соуза – Крис Уайдман се отърси от трите си поредни загуби с убедителна победа над Келвин Гастелум. „The All-American“ задуши Гастелум и затвърди позицията си на един от най-добрите бойци и граплъри в категорията. От друга страна, „Джакаре“ е смятан за един от най-добрите граплъри в ММА за всички времена. „Джакаре“ загуби спорно съдийско решение именно срещу Гастелум и сега ще търси отново пътя към победите и титлата в средна категория.

Прогноза: Победа за Крис Уайдман с решение – коефициент ~3.00

3. Дерек Брънсън срещу Израел Адесаня – Талантливият Адесаня се изправя срещу най-голямото си предизвикателство в ММА досега. Брънсън се е бил с най-добрите в категорията и е сред елита на UFC от доста време.  Адесаня притежава оръжията да нокаутира всеки един в категорията, но новозеландецът с нигерийски произход показва търпение в последните си мачове и не търси нокаута на всяка цена.

Прогноза: Израел Адесаня с решение – коефициент ~3.75

4.Дейвид Бранч срещу Джаред Каноние – Бранч е с 30 професионални двубоя и е стъпвал в „дълбоки води“ с опоненти като Люк Рокхолд, Юшин Оками, Тиаго Сантос и Розамир Палхарес. Опитът му и отличните му граплинг умения ще се изправят срещу отчаяният за победа Джаред Каноние. Боецът е с 4 загуби в последните си 6 мача и ще се бори за запазването на мястото си в UFC.

Прогноза: Дейвид Бранч с нокаут/отказване – коефициент ~2,75

 

BOEC.BG ще отразява основната файт-карта на UFC 230 непосредствено след края на двубоите, а главният двубой за вечерта ще бъде отразяван рунд по рунд.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".