Начало Бокс Фюри за Кобрата: Пулев ми отказа, защото ще му наритам задника

Фюри за Кобрата: Пулев ми отказа, защото ще му наритам задника

Фюри за Кобрата: Пулев ми отказа, защото ще му наритам задника
0

Тайсън Фюри заяви, че заедно с неговия щаб са предложили на няколко от най-добрите боксьори в тежка категория сблъсък през септември, но всички те са отказали.

,,Предложихме да се бием на Кубрат Пулев, Александър Поветкин, Чарлс Мартин, Тревър Брайън, Джарел Милър…Всички тези хора или не можеха, или не искаха да се бият с мен. Стигнахме до Ото Валин, който прие“ , заяви той в интервю през ESPN.

,,Не съм изненадан, че Пулев и Поветкин отказаха, защото ще им наритам задниците. На единия по целия път обратно към България, а на другия до Русия – всеки ден от седмицата, два пъти в неделя“, добави Циганския крал.

Тези дни стана ясно, че Тайсън Фюри ще се бие срещу Ото Валин на 14 септември. Шведът се намира на 47-а позиция в световната ранглиста на авторитетния сайт boxrec.com. Той има 20 победи от 20 срещи на професионално ниво. Сблъсъкът между двамата ще се проведе в „Ти-Мобайл Арена“ в Лас Вегас.

Снимка: БТА

Преди месец пък стана ясно, че на едно от шоутата си от турнето във Великобритания, Тайсън Фюри е подписал договор за мач-реванш срещу шампиона на Световния боксов въвет (WBC) – Деонтей Уайлдър. Двамата трябва да се срещнат за втори път на ринга на 22 февруари 2020 година.