Начало Бокс Броунър: Грозяха ме 57 години затвор (ВИДЕО)

Броунър: Грозяха ме 57 години затвор (ВИДЕО)

Броунър: Грозяха ме 57 години затвор (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион на WBA в супер лека категория – Ейдриън Броунър (33-3-1), разкри любопитна част от миналото си.

Роденият в Синсинати сподели, че преди да стане професионален боксьор е имал сериозни проблеми със закона, които са могли да му докарат присъда от 57 години зад решетките.

„Нека ви разкажа една луда история. Въвлякох се в неприятности и се оказах в ареста. Грозеше ме присъда от сорта на 57 години. Оставаше ми седмица до делото и си бях в килията. 23 часа от денонощието бях в нея и имахме само час на дневна светлина. Прекарвах голяма част от времето си, пишейки рап песни.

Спомням си как един ден просто застанах на прозореца и се замислих какво ще правя, ако ме пуснат навън. „Да продавам наркотици?“ „Не, пак ще се върна тук“. „Ще стана боксьор, ако изляза“.

Мислех си, че си говоря на ум, но веднъж осъзнах, че изричам всичко на глас. Така в онзи ден реших да започна с бокса. Молих се на Бог всеки ден и започнах да правя бой със сянка. Бях в отвратително физическо състояние и когато ме помилваха, отидох директно в залата.

Сега седя тук пред толкова много хора и микрофони и се подготвям за мач с Мани Пакиао. Никога не съм си и представял, че нещата ще се случат по този начин“, сподели Броунър.

За последно „Проблемът“ се боксира на 21 април 2018 г., когато двубоят му с Джеси Варгас завърши с равенство. Последната победа на 29-годишния американец пък е от 18 февруари 2016 г., когато се справи с Адриан Гренадос чрез мнозинство.

Американецът влезе в профи бокса през 2008 г. и кариерата му тръгна по-възходящ начин, но честите му проблеми със закона не му позволиха напълно да разгърне потенциала си.