Начало Бокс Боксьорка се прости с перуката си по време на мач (ВИДЕО+СНИМКИ)

Боксьорка се прости с перуката си по време на мач (ВИДЕО+СНИМКИ)

Боксьорка се прости с перуката си по време на мач (ВИДЕО+СНИМКИ)
0

На изключително рядко срещана гледка станаха свидетели феновете, които бяха решили да гледат съботния мач между Алехандра Хименес и Франчън Крюс-Дезърн.

Двете дами, които подгряваха главното събитие на вечерта, направиха солиден двубой, който обаче ще бъде запомнен с проблемите с прическата на 32-годишната американка.

DAZN

Хименес, която е бивша шампионка в тежка категория, грабна титлите на съперничката си в супер-средна дивизия след победа чрез неединодушно решение.

Необичайната драма се случи в 9-ия рунд, когато „косата“ на шампионката започна да се мести нагоре-надолу по скалпа и да ѝ причинява сериозни затруднения. При последвалата едноминутна почивка Крюс-Дезън отиде в ъгъла си, където се надяваше на помощ от треньора си Бари Хънтър, но легендарният наставник изобщо не се впечатли и сам махна перуката от главата на състезателката си.

„Разкарай това ши*ано нещо“, се развика треньорът преди да захвърли перуката.

Въпреки че първоначално не бе доволна от решението на Хънтър, боксьорката прие реалността и доигра срещата с истинската си коса наяве, но това не ѝ помогна да спечели двубоя.

DAZN

Ето какво каза и самата състезателка след срещата:

„Не беше лесен мач, знаех че няма да е лесно да се бия срещу бивша боксьорка от тежка категория. Това с перуката беше епично. Бионсе се преби по стълбите, на мен ми падна ши*аната перука“, заяви през усмивка Крюс-Дезън.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.