Начало ММА Тайсън ще тренира Нгану за мач срещу Фюри
0

Тайсън ще тренира Нгану за мач срещу Фюри

Тайсън ще тренира Нгану за мач срещу Фюри
0

Легендата Майк Тайсън ще помага на Франсис Нгану за евентуален двубой срещу Тайсън Фюри.

Наскоро „Циганския крал“ отправи предизвикателство към Нгану, след като многократно заяви намерението си да се пробва в ММА.

„Опитвам се да си уредя голям мач с когото и да било. Не ме е страх от никого. Кой е шампион в тежка категория на UFC? Стипе Миочич, нали? Той би Даниел Кормие в реванша, добри удари в тялото, бам-бам, разкара го. Веднага бих се бил с него, няма проблем. Или пък Франсис Нгану. Който и да е от тежките. Не ме е страх от никого. Аз съм „Циганския крал“. Боксьор съм но съм и едно доста лошо копе*е“, каза Фюри.

„Хищника“ обаче се оказа една крачка по-напред от боксьора, като разкри, че се е договорил с Майк Тайсън за съвместни тренировки, ако се стигне до сблъсък с „Циганския крал“.

„Говорих с Майк Тайсън и той се съгласи да ме тренира за мач с Тайсън Фюри. Не се плаши, Фюри. Ти ме предизвика и сега ще трябва да си понесеш последствията“, написа Нгану в Twitter. Малко по-късно той сподели и снимки от срещата си с „Динозавъра“.

Самият Тайсън също сподели видео, на което демонстрира прословутата си скорост, дори и на 53 години. „Показах на Франсис Нгану малко техника след поредния епизод на шоуто си“, написа Майк Тайсън.