Начало ММА Ортис дарява 50 000 долара ако кечист издържи рунд срещу него
0

Ортис дарява 50 000 долара ако кечист издържи рунд срещу него

Ортис дарява 50 000 долара ако кечист издържи рунд срещу него
0

Легендата на UFC Тито Ортис изглежда не приема звездата от кеча Алберто „Ел Патрон“ Родригес като сериозна заплаха н аринга.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 7 декември, като 44-годишният ММА боец е готов да дари сериозна сума за благотворителната организация на „Ел Патрон“, ако той оцелее след първия рунд на двубоя им.

„Алберто избра мен за свой съперник. Избра грешния човек. Ако оцелее след първия рунд му обещах, че ще даря 50 000 долара на благотворителната му организация. Този тип не разбира срещу кого ще се бие. Аз съм животно. Когато заключат клетката все едно ще превключите на „Дискавъри Ченъл“, защото ще бъда свиреп лъв, който не е ял от дълго време. И лъвът ще реве“, обеща Ортис.

Членът на „Залата на славата“ на UFC коментира и защо ще се изправи срещу „Ел Патрон“ щом двубоят ще е толкова лесен за него.

„Хората ще си кажат: „Това е лесен мач за теб“. Но не става въпрос само за мача. Става въпрос за името ми. За моето наследство. Става въпрос за всичок, което ще вложа, за да мога да демонстрирам най-доброто от себе си на 7 декември. Благодарен съм за тази възможност, да покажа истинската си същност“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.