Начало ММА Фюри ще тренира с Макгрегър за ММА
0

Фюри ще тренира с Макгрегър за ММА

Фюри ще тренира с Макгрегър за ММА
0

Тайсън Фюри гледа сериозно на възможността да се пробва в ММА двубой, като дори вече си е осигурил услугите на опитен треньор.

31-годишният британец разкри, че се е разбрал със звездата на UFC Конър Макгрегър да му помогне за прехода от бокса към смесените бойни изкуства. „Циганския крал“ дори загатна за възможна гала-вечер, на която двамата с ирландеца да се бият в съвместни основни събития.

„Кой знае? След това с кеча съм подготвил нещо голямо, по-голямо от това. Може да видим дебюта на Тайсън Фюри в ММА до края на годината. Тайсън Фюри превзема спорта. Говорил съм с Конър по въпроса. Той е съгласен да ме тренира. Ще бъде хубаво. Каза ми, че мога да отида в Дъблин когато пожелая и да започнем веднага. Нямам търпение, възнамерявам да приема предложението му. Кой знае, може дори да се бием в съвместен основен двубой. В рода ми има доста шампиони по бокс с голи ръце. За мен не е нищо ново да ме наранят или да ми пуснат кръв. Това е част от наследството ми. Нямам търпение да се кача в октагона и да размажа някого“, каза Фюри пред „Скай Спортс“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.