Начало Бокс Фюри или Джошуа? Вижте прогнозите на легендите
0

Фюри или Джошуа? Вижте прогнозите на легендите

Фюри или Джошуа? Вижте прогнозите на легендите
0

Докато целият боксов свят е в очакване на суперсблъсъка между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа за всички титли в тежка категория, някои от най-големите имена в историята на спорта дадоха своята прогноза за мача.

Легенди като Майк Тайсън, Джордж Форман и Флойд Мейуедър използваха възможността да коментират предстоящия двубой пред различни медии, като обосноваха мнението си защо залагат на Ей Джей или “Циганския крал”.

 

Майк Тайсън: Тайсън Фюри

“Ще бъде много интересно, ударите на Джошуа са изключително прецизни. Но те са предсказуеми, все едно ги изпраща първо по телеграф. А това е рецепта за катастрофа, когато се биеш срещу човек като Тайсън Фюри – този тип е висок 206 см, стига!”

 

Джордж Форман: Тайсън Фюри

“Това момче Тайсън Фюри… човек трябва да даде най-доброто от себе си, за да го победи. Ще бъда честен – не виждам как Джошуа може да спечели”.

 

Флойд Мейуедър младши: колебае се

Снимка: БТА

“Това е много интригуващ двубой. Няма как да предположиш какво ще се случи в един боксов мач. И двамата са страхотни. С Антъни Джошуа редовно си говорим, затова очаквам с нетърпение да работя с него”.

 

Рой Джоунс младши: Тайсън Фюри

“Обичам го о смърт. Безкрайно съм щастлив и съм горд с това, което успя да направи. Виждам го като №1 и смятам, че с Джошуа ще направят добър мач”.

 

Владимир Кличко: Антъни Джошуа

twitter.com

“Джошуа е топ атлет, страхотен боксьор, златен медалист от Олимпийски игри. Но най-важното – той е страхотен човек, който носи по перфектен начин факлата на своя образ като световен шампион в тежка категория. Гордея се да го нарека мой приятел, макар да бяхме съперници”.

 

Бърнард Хопкинс: Антъни Джошуа

Снимка: БТА

“Джошуа ще спечели с късен нокаут. Ще бъде интересен, вълнуващ мач в първите 5-6 рунда. След това физиката на Джошуа, боксовата му интелигентност и опит ще надделеят над Фюри”.

 

Тони Белю: Антъни Джошуа

twitter.com

“Топ 3 в тежка категория в момента, ако погледнете какво направиха до момента, Тайсън Фюри е непоклатим след завръщането си. Разбирам защо хората го сочат за №1. Аз също бих го сложил на върха, но смятам, че Ей Джей ще го победи. Разликата ще дойде от стила на двамата, а за Фюри стилът на Джошуа е изключително неудобен”.

 

Дилиън Уайт: колебае се

“Според мен мачът е 50/50”.