Начало Бокс Тайсън не изключва мач срещу Фюри или Джошуа
0

Тайсън не изключва мач срещу Фюри или Джошуа

Тайсън не изключва мач срещу Фюри или Джошуа
0

Боксовата икона Майк Тайсън смята за напълно възможно да се изправи срещу някоя от двете големи звезди на тежката категория в момента Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

54-годишната легенда ще се бие с друга култова фигура от близкото минало в края на месеца – Рой Джоунс младши, като след това би се пробвал и срещу “младите момчета”. По време на подготовката си за демонстративния двубой, “Железния Майк” разкри, че би му било изключително интересно да се пробва срещу Ей Джей или “Циганския крал”.

“Човече, това ще бъде страхотна история. Аз, с моите умения, да се изправя днес срещу най-добрите в тежка категория в света, ще бъде невероятно”, каза Тайсън.

boec.bg

“Динозавъра” е категоричен, че възрастта няма нищо общо с уменията и той все още е способен да бъде “Най-лошия човек на планетата”.

“Стари момчета, та тази дума дори няма смисъл. Стар? Това е просто ново време, нов период в животите ни, в който мислим. Това искаме. Понякога боговете на войната те съживяват и ти казват: “Трябва да направиш повече”. Не бих го направил ако не се бях подготвил. Боксирам се с хора за да видя дали все още мога да се справя. Уменията ми са на достатъчно високо ниво. Достатъчно добри за 8 рунда. Полагам огромни усилия, ще бъде много интересно”.