Начало Бокс Франк Уорън обясни за лекия съперник на Ярд

Франк Уорън обясни за лекия съперник на Ярд

Франк Уорън обясни за лекия съперник на Ярд
0

Промоутърът Франк Уорън даде обяснение за странния боксов мач на клиента му Антъни Ярд. Считаният за един от най-обещаващите британски боксьори победи „туриста“ Диего Яир Рамирес, който има едва 4 успеха и 49 поражения на ринга.

Феновете се подиграха на този мач, а шегите са заслужени.

„Който следи бойните спортове, знае за този тип срещи, когато на всяка цена искаш да се върнеш към победите“, споделя Уорън.

„Тази афера на Ярд в Испания и нокаута му във втория рунд – за нея говоря. Имаше две причини да изберем този съперник и място. Клиентът ми се оплака от силни болки в ръката и след контузията нямаше как веднага да го хвърлим в дълбоките води. Трябваше ни тест далеч от телевизорите и многото фенове.“

„WBO не позволява на претенденти да се бият за титла, ако последният им мач е загуба. Сега вече Антъни отново е на пътя на победите и се оглеждаме за големи възможности“, Уорън сподели и другата причина.

Антъни Ярд прегази анонимник в дискотека (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.