Начало Бокс Петъчни прогнози: Ковальов и Ярд ще спретнат зрелище

Петъчни прогнози: Ковальов и Ярд ще спретнат зрелище

Петъчни прогнози: Ковальов и Ярд ще спретнат зрелище
0

След страхотен месец логично последваха две негативни седмици, но отново закърпваме положението. Този уикенд няма UFC и се обръщаме към бокса, а в него успеваемостта е драстично по-добра.

Познатата игра на „над и под“ рундове отново ще ни води по пътя на победата.

Сергей Ковальов – Антъни Ярд

Двама страхотни боксьори, които ще предложат много в тази битка. Все пак тяхната агресивна игра прави мачовете им сравнително кратки и почти никога не достигат до решение. Тук изборът е под 8,5 рунда за 1,72. Това е първият голям тест за британеца Ярд, който ще се втурне настървено за световната титла. Дионтей Уайлдър прогнозира успех с нокаут за Антъни, но по-вероятно е самият той да бъде пратен.

Постната седмица в бойните спортове е причината да няма втори топ избор в „Петъчни прогнози“. Това ни принуждава да спретнем дуо колонка – победа за Филип Хъргович в първите 3 рунда срещу Марио Хередия за 1,50 + успех на Лиам Смит срещу Марио Лозано с решение – 1,80. Проба.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.